Tarieven

Coaching
Voor coaching wordt een tarief van €55,- (incl BTW*) gerekend.

Kiest u ervoor om de opleiding tot hondenbegeleider te doen (zie kindercoach) dan vragen wij € 500,- (incl BTW*) voor opleiding 1.

Heeft u interesse, maar weet u niet of dit iets voor u is? Volg dan een snuffelsessie voor € 25,-*.

 

Bij het huren van een paard, komen de kosten hiervan er nog bij. Dit is afhankelijk van de maneges

*voor bedrijven exclusief BTW

Mochten sessies op een andere locatie gehouden worden dan dat van Duo-coaching in Doesburg en Giesbeek, dan wordt een kilometervergoeding van €0,30 per gereden kilometer in rekening gebracht. Voor het bepalen van de afstand wordt gebruik gemaakt van de routeplanner van ANWB.

Indien bij verhindering tenminste 24 uur van te voren wordt afgezegd, hoeft de voor u gereserveerde tijd niet in rekening te worden gebracht. Bij afzeggen binnen 24 uur worden de kosten van de betreffende sessie in rekening gebracht. Hiermee wordt voorkomen dat we deze onverwachte kosten moeten indekken met een hoger vast uurtarief.

Trainingen & Teambuilding
Omdat de kosten van trainingen en teambuildingsdagen afhankelijk zijn van veel verschillende factoren (waaronder de locatie, het aantal deelnemers en de wensen), kunnen wij hier geen standaardtarief voor rekenen. De kosten worden met u persoonlijk besproken.

Vergoedingen
Vanuit het PGB budget kunnen wij u ondersteunen op het gebied van begeleiding.
Wanneer u een traject doorloopt bij Duo-coaching komt u helaas niet in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekering. Dier-ondersteunde interventies worden door verzekeringen slechts deels vergoed en vaak alleen wanneer u beschikt over een aanvullend zorgpakket.

Duo-coaching maakt veel extra kosten om voor deze vergoedingen voor haar klanten in aanmerking te komen. Wanneer deze kosten verrekend worden in het uurtarief, bent u uiteindelijk niet voordeliger uit met een vergoeding. Wanneer de zaken omtrent de vergoedingen veranderen, zullen wij zeker kijken of er geschikte mogelijkheden zijn.

Duo-coaching is gekwalificeerd ben door diverse gemeenten o.a. Arnhem, Didam,  Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Renkum, ’s Heerenberg, Wageningen, Westervoort en Zevenaar  om de coaching met de honden en paarden  via WMO/Ambulante ondersteuning in te mogen zetten.

 

Hondenschool

€ 95,- voor 10 lessen.

 

Kinderfeestjes

€ 125,- bij Manege ten Bosch.