Duo op vakantie

Binnenkort bij Duo-coaching: Duo op vakantie.

Wat staat er op het programma?

Dagelijks 2 tot 3 x met je hond een ervaring op doen.  Naast onze vaste onderdelen : Duo-coaching, Duo aan de wandel en Duo aan het hersenkraker komen o.a. ook speuren, frisbee , clickeren en rally-o aan bod.

Daarnaast is het mogelijk om een step uit te proberen.

Een volle midweek bewust vakantie vieren en gecoacht worden met je hond. Ervaring opdoen met verschillende onderdelen van de hondensport om hiermee, bij een hondenschool bij jou in de buurt, verder te gaan. Met maximaal 6 deelnemers.

Is meedoen goed voor jouw hond?

De meeste honden zijn prima in staat om deel te nemen aan onze activiteiten. We zorgen voor rust en ruimte.
Twijfel je en wil je even overleggen? Neem dan contact op met ons op.

Locatie en kosten

De Duo op vakantie week vindt plaats op een nog nader in te vullen bestemming.

De kosten zijn ongeveer € 650,- incl.  BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief de maaltijden en overnachtingskosten (op basis van een tweepersoonskamer). Je verblijft in een ruime tweepersoonskamer (met eigen douche en toilet) die je deelt met een andere deelnemer en jullie honden.
We verzamelen op zondagavond rond 19.00 uur en nemen zaterdagochtend na het ontbijt weer afscheid.

Voorwaarden

Het inschrijven kan alleen per e-mail. Je deelname is pas definitief bij betaling. Je krijgt een factuur toegestuurd. Tot zes weken voor aanvang van de coachvakantie kun je je aanmelding annuleren. Je bent dan alleen € 25 administratiekosten verschuldigd. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn of binnen zes weken annuleren, dan is restitutie van het bedrag niet meer mogelijk. Je kunt dan wel een ander in jouw plaats laten meedoen.