Duo in actie (vervolg hondenschool)

Je basis met je hond is op orde. Meestal gaat je maatje netjes af en zit, blijft en volgt. Jullie kennen ook wat trucjes…maar nu is het tijd voor ACTIE!

Op zondag  organiseren wij in Giesbeek: Duo in Actie.

De actie bestaat uit spel, hersenkraker en gehoorzaamheid. Samen ga je een parcours afleggen waar al deze aspecten in voorkomen. Elke keer een ander parcours, elke keer andere actie. Een uitbreiding op de sport Rally-o.

Tijdens onze cursus blijven de honden aan de lijn en spelen niet met elkaar.

 

Verdere spelregels: de honden hebben een niet slippende halsband/tuigje om (of een halsband dat als zodanig kan worden gebruikt) met daaraan een lijn van ongeveer 1,50 m. Andere materialen zijn niet toegestaan

De hond dient voor aanvang van de les goed uitgelaten te zijn. Gebeurt er toch een ongelukje, dan dient u dit op te ruimen.

De hond dient minimaal 2 uur voor aanvang van de les gegeten te hebben, wegens gevaar voor een maagtorsie.

Duo-coaching is niet aansprakelijk voor schade toegebracht of vermiste eigendommen, van welke aard ook. U dient zelf WA verzekerd te zijn, ook voor uw hond.

Entingen: De hond dient zijn 1e twee entingen gehad te hebben. Dit zal gecontroleerd worden aan de hand van het entingsboekje, dat u op de 1e trainingsdag dient mee te nemen.

Wat verder mee te nemen? Als beloning dient u voldoende lekkere brokjes en een speeltje (zonder geluid) mee te brengen.

Wanneer en waar? Onze lessen worden gehouden op zondagochtend.  De les duurt 45 minuten.  De les gaat door bij voldoende aanmeldingen

 De lessen worden, tot nader bericht, gegeven in Giesbeek.

De kosten zijn € 95,- voor 10 lessen . Deze dient u binnen 6 maanden op te maken. Losse les: € 10,- .

 U dient dit bedrag op de 1e cursusdag contant te betalen of over te maken op NL56RABO 0304480398 t.a.v. Duo-coaching.

Interesse of deelnemen? Dan kunt u ons mailen op Info@duo-coaching.nl

*Indien door ziekte en/of overmacht van de instructeur de lessen uitvallen, kunnen deze op een later tijdstip worden ingehaald.