Duo aan de wandel

Wandelen met je hond, maar dan  anders.

Niet overal kunnen honden los lopen, maar ook niet elke hond kan, om wat voor reden dan ook, los lopen. Daarom is het leuk om samen met je hond leuke dingen te doen. Dit versterkt de band met je hond, maar je hond wordt ook uitgedaagd.

Om ideeën te geven wat je allemaal met je hond kan doen tijdens een wandeling, organiseren wij de workshop ‘Duo aan de wandel’.

Tijdens onze workshop zijn de honden aangelijnd en houden we rekening met de persoonlijke zone van de hond. We laten de honden niet snuffelen of spelen aan de lijn. Ze leren elkaar tijdens de workshop wel kennen.

Uiteraard is de deelname voor eigen risico.

Zorg, vooraf, voor de juiste spullen. Neem water mee, makkelijke kleding, afgestemd op het weer en goede schoenen. Zorg voor de hond voor een tuig of niet slippende band. Gebruik ook geen flexriem om te voorkomen dat de lijn in takken vast komt te zitten. Neem ook voor je hond water mee. Maar vooral veel, heel veel, kleine voertjes en een favoriet speeltje.

Hou, met het uitvoeren van de oefeningen, altijd rekening met het kunnen van je hond (ga dus geen 2 uur wandelen met een pup), maar ook met de veiligheid (laat je hond niet op een natte bank of op een bank met een rooster springen).

Tijdens onze wandeling, maar ook tijdens onze training, gebruiken wij altijd een voertje om de hond in de gewenste positie te krijgen, maar ook om de hond snel te kunnen belonen.

Wij hopen dat je genoeg leuke ideeën hebt opgedaan en dat je, met nog meer creativiteit, veel plezier gaat tijdens het wandelen.

Informatie over de volgende workshop volgt z.s.m. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen: info@duo-coaching.nl